Pedicure Praktijk " De Gouden Voet" pedicure voor omgeving Driehuis!

Pedicure Praktijk "De Gouden Voet", ook het adres voor klanten uit Driehuis.

Goede voetverzorging is een noodzaak!

U ziet er graag goed uit en dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vind u heel gewoon. Maar hoe zit het eigenlijk met uw voeten? Wanneer krijgen die de aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig voelt of een likdoorn steekt… Met goede en regelmatige verzorging van uw voeten zijn de problemen te voorkomen.

Voor wie is een pedicure?

Of u man of vrouw bent, jong of oud, wel of niet sport, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Want realiseert u weleens dat uw gehele gewicht op uw voeten terecht komt? Wanneer uw voeten pijnlijk zijn, dan kan het zijn, dat door een onbewuste verandering van de houding nek- rug- heup- of knieklachten kunnen ontstaan. Een regelmatige behandeling kan u niet alleen van al uw ontstane ongemakken verlossen, maar u juist helpen in het voorkomen ervan.

Wat doet een pedicure?
Een volledige behandeling begint met het desinfectereren van de voeten, daarna volgt het onderzoeken van de huid en nagels van de voeten, verder het op de juiste manier knippen en verzorgen van de nagels, het polijsten van de nagelplaat, het weghalen van eelt en het behandelen van likdoorns alsmede het verzorgen van kalknagels en ingegroeide nagels. Het aanbrengen van een verzorgende voetencrème.

De eerste pedicure afspraak
Deze behandeling zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen aangezien eerst uw voeten goed bestudeerd moeten worden (anamnese). Uw gegevens en voetproblemen worden ingevuld op een persoonlijke kaart. Er wordt ook tijdens deze eerste afspraak goed aan u uitgelegd wat er allemaal gedaan gaat worden met uw voeten.

Welke klachten?
In onze pedicure praktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

Komt u uit Driehuis? Ik heet u van harte welkom in mijn pedicure praktijk!

Pedicure Praktijk " De Gouden Voet" pedicure voor omgeving Driehuis!