Pedicure Praktijk " De Gouden Voet " ProVoet pedicure in Velserbroek!

Wat is voetreflexologie

Voetreflexologie is een eenvoudige en natuurlijke manier om je lichaam te helpen bij zelfgenezing. Het gaat uit van het principe dat alle organen, klieren en andere delen van het lichaam gereflecteerd worden op onze handen én voeten. Behandelen met voetreflexologie bevordert ontspanning, verbetert de doorbloeding en blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven. Het werken met reflexen gaat buiten ons denken om. Daarom worden verbeteringen in de gezondheid soms verrassend snel ervaren. Aan de hand van oude afbeeldingen weten we dat voetreflexologie al eeuwen geleden werd toegepast in onder andere China, Egypte en India. Ook als u geen klachten heeft, kunt u gebruik maken van voetreflexologie en daarmee uw gezondheid optimaliseren.


Hoe werkt voetreflexologie

In onze handen en voeten zitten vele zenuwuiteinden. Door de voeten met reflexologie te behandelen ontstaan er prikkels die de zenuwen stimuleren. Organen, weefsel, spieren of bot die met de zenuwuiteinden verbonden zijn, worden hierdoor gestimuleerd. De verkregen ontspanning leidt tot een betere doorbloeding van het lichaam. Hierdoor kunnen zenuwen weer goed functioneren en het natuurlijk samenspel tussen lichaamsfuncties herstelt zich. Een behandeling met voetreflexologie geeft u een aangenaam en ontspannen gevoel.


Behandeling met voetreflexologie

De eerste afspraak bestaat uit een algehele behandeling met reflexologie van de voeten. Hierbij worden pijnpunten en de opbouw van uw voeten en tenen  in kaart gebracht. Pijnpunten kunnen zijn: eelt, hard, zacht, kleur, wratten. Tijdens de algehele behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van Aromatherapie. De Aromatherapie is afgestemd op de dag van de behandeling. Een behandeling met voetreflexologie is een cadeau voor uzelf!
Ons doel is om uw klacht(en) goed in kaart te brengen en effectief te behandelen.


Voor wie is voetreflexologie

Zoals hierboven is aangegeven kunt u altijd gebruik maken van voetreflexologie. Bij specifieke klachten, maar ook bij klachten zonder een aanwijsbare reden. Of als u geen klachten heeft maar u uw gezondheid wilt verbeteren.

Reflexologie kan ingezet worden bij:

  • Hoofdpijn, migraine en stress
  • Nek- en schouderklachten
  • Rugpijn en/of gewrichtspijn
  • Spijsverteringsklachten
  • Verstoorde hormoonhuishouding
  • Hyperactieve kinderen
  • Ontspanning
  • Immuniteit verhoogd
  • meer energie geeft

Voetreflexologie is geschikt voor volwassen én kinderen.

Pedicure Praktijk " De Gouden Voet " ProVoet pedicure in Velserbroek!