Pedicure Praktijk " De Gouden Voet " pedicure in Velserbroek!

Nagelbeugel Technieken

Ingroeiende nagels zijn pijnlijk en vragen eveneens om een oplossingsgerichte behandeling.
Het is mogelijk om een ingegroeide nagel te reguleren.
Dat wil zeggen dat de vorm en groei van de nagel naar de juiste situatie wordt hersteld.
Dit kan met behulp van een op maat gemaakte kunststof of metalen nagelbeugel die door de pedicure wordt aangebracht.

Pedicure praktijk De Gouden Voet werkt met 3 verschillende soorten nagelbeugels:

De eerste is de PODOFIX

De podofix actieve plakbeugel is een kunststof beugel met een corrigerende draad. De podofix  kan voor nagenoeg alle soorten pijnlijke ingegroeide of gekrulde nagels gebruikt worden.
Daarnaast wordt toepassing van de podofix beugel aangeraden bij de behandeling van hypergranulatie en likdoorns in de nagelwal.
De podofix beugel is ook geschikt voor cosmetische correctie van misvormde nagels.

De tweede is de PODOSTRIPE

Dit is een kunststof beugel die geplakt wordt op de nagel. Het voordeel van deze beugel is dat hij niet over de hele breedte van de nagel hoeft. En is ook zeer geschikt voor het corrigeren van de nagel bij kinderen. Kan voor nagenoeg alle soorten pijnlijke ingegroeide of gekrulde nagels gebruikt worden. De Podostripe is ook geschikt voor cosmetische correctie van misvormde nagels.

De derde beugel is de COMBIPAD

Dit is een unilaterale 3TO beugel ook wel combipad genoemd. Deze beugel gaat aan een zijde met een haakje onder de nagel en andere zijnde wordt op de nagel gelijmd. De kant waar het haakje zit wordt dan gecorrigeerd. De Combipad wordt ook gebruikt voor het behandeling van een tunnelnagel en is afhankelijk van de omstandigheden van de nagel.  De Combipad wordt voor het gebied waar de pijn zit geplaatst. 

Voor alle 3 de soorten nagelbeugels geld, dat de duur van de behandeling afhankelijk is van de omstandigheid van de nagel. De periode is minimaal  twee weken tot ongeveer twee maanden en kan indien nodig daarna vervangen worden door een nieuwe beugel tot het gewenste effect is bereikt. De plakbeugel wordt geplaatst op, of net achter, het gebied van de nagel waar de pijn ontstaat. De Combipad wordt voor het gebied waar de pijn zit geplaatst.

Pedicure Praktijk " De Gouden Voet " pedicure in Velserbroek!